Verkoop

verkoop van tenten

patrouilletent + 4x6

T-event heeft sinds het prille begin met verschillende producenten in contact gestaan. Deze persoonlijke relatie geeft ons de mogelijkheden om een aanbod op maat van onze klanten aan te bieden. Daarenboven komt het rechtstreeks contact ten goede van de kostprijs. Een lagere kostprijs betekent een lagere prijs voor jullie. We willen onze klant mee betrekken in het verhaal van T-Event. Elke klant heeft zijn specifieke vragen/verwachtingen. Wij trachten deze verwachtingen te verwezenlijken en daar waar mogelijk deze te overtreffen. Elke vraag is welkom, wij antwoorden met plezier. Wij geven met veel plezier tips & tricks om de houdbaarheid van jullie tenten te maximaliseren.

Wil je de tenten zelf onder de loep nemen? Geen enkel probleem, maak een afspraak met ons. In onderling overleg komen wij tot bij jou of jij tot bij ons!

Wij bieden de mogelijkheid om een sample van de stof naar jullie op te sturen.

T-Event is gebruiker en verkoper van zijn eigen producten.

Wij bieden ‘maar’ vijf verschillende tenten aan (4x4m, 4x6m,5×5.5m, 10x5m en 16x6m). Dit is een bewuste keuze. T-Event verkoopt enkel tenttypes die zij ook verhuren aan particulieren en/of jeugdbewegingen. Wij hebben ervaring met de tenten en vertrouwen volledig op deze producten. Onze ervaring als (ex)-scoutsleiders draagt bij tot de kwaliteit van ons gamma.

Gebruiksvriendelijke en robuuste tenten

Onze tenten zijn zeer gebruiksvriendelijke ten opzichte van bijvoorbeeld de zware logge US Army legertenten.

Onze voordelen:

  • Gewicht: De tenten zijn lichter in tegenstelling tot gelijkaardige tenten. Deze tent wordt in een handige draagtas geleverd aan de klant. Hierdoor worden de mogelijke transport- en stockageproblemen tot het minimale herleidt. Deze zakken zijn waterdicht.
  • Tentpalen: De palen voor deze tent zijn uit één stuk en worden ook geleverd in een daar bijhorende tentzak. De eenvoud van de tent zorgt ervoor dat deze in een mum van tijd rechtstaat. Tentpalen uit een stuk zijn gemakkelijk op te bergen in een grote bak of houder. Die in zijn geheel meteen op de vrachtwagen kan richting kamp.
  • Natte tent: De tenten zijn geproduceerd in polykatoen en bestaan uit verschillende delen (binnen- of buitenzeil, zijkanten, dak van het tent,…). Doordat de tent in verscheidene delen is opgesplitst kan het droogproces aanzienlijk verkort worden. Uit ervaring weten we dat een halve dag droog weer met een lichte wind volstaat voor een perfect droge tent. Het polykatoen zorgter bovendien voor dat de tent duurzamer is voor schimmels.